hlavna stranka
Návrat

Vladimir Gurtler

Matovič tára a ja nestíham reagovať

http://vladimirgurtler.blog.pravda.sk/2010/08/05/matovic-tara-a-ja-nestiham-reagovat/
5. august 2010, vladimirgurtler, Nezaradené,

Od rána v ofise makám jak šrúb. Nestíham a musím teraz aj kus porobiť, lebo mi poniektorí klienti vyvolávajú, že sú rozrobené veci a čaká sa len na môj právny support. S výnimkou drobnej pauzy, keď nahadzujem včera v noci napísaný článok na blog Pravdy

Viac: http://vladimirgurtler.blog.pravda.sk/2010/08/05/co-je-absolutne-zufalstvo/#commentsmusím

sa nestíham ani vys…ť. Medzitým mi volá BOHáč č. 2 z Trnavy, že či mi s tými blogmi už úplne j.e.b.e. alebo čo sa so mnou deje.

V hlave mi bežia veci, ktoré termínovo horia a medzitým mi volá moja fejskbuková obdivovateľa, že Matovič zas tára, prečo nereagujem a že prečo som sa ani nebranil atakom na moju osobu atak?

Kuva, fakt nestíham.

Nuž ale idem na menučko do Goldenu a cestou premýšľam, či sklamať môj FUNCLUB, hľadať ďalej pravdu a pomáhať obyčajným ľudom alebo BOHÁČOM?

Hľadanie pravdy je však v mojom živote prvoradé a ak 2 plním pokyny šéfka z Pezinka, snažím sa nájsť kompromis. Sadám si teda k menu a píšem počas papania:

OZNAMujem VEREJNOSTI, že v rámci ďalších pokynov druhého záložného velenia z Plešivca vykonávať pravidelnú palebnú činnosť, máme za úkol verejne pranierovať vždy najneskôr každý utorok obyčajné táraniny  OČIMa, ktorými sa vo svojom plátku prihovára k nedeľňajšiemu obedu môjmu otcovi a tiež svojim (ne)voličom.

Keďže keci a negácie negácií pána budú štýlom jeho práce, tak práce pri čekovaní tohto JÚDÁŠA štylizujúceho sa do role SPASITEĽA budeme mať dosť.

Takže wake up hombre IM.

BTW. Ostatní papaláši netešte sa. Ak IM náhodou nebude tárať, tak budeme kritizovať iných. Bol by v tom ČERT, aby aspoň jeden zo 150tich zvolených géniov nevypotil raz za týždeň niečo, čo nezmobilizuje náš malý mozoček a prstíky.

V nepravdepodobnom prípade, nie však absolútne nemožnom, keď géniovia nevypotia nič, vypotím niečo ja.

Plávam, kolieskujem a bicyklujem v UTOROK, ibaže by sa objavilo niečo extra výnimočné. Cez šábes ale nerobíme nič, bez ohľadu na čokoľvek. Šokujúce.

A na záver Igor M., keďže si sa na moju adresu vyjadril nasledovne:

„Za divadlo právnika, ktorý nemá dosť klientov a potrebuje si robiť reklamu, považuje Matovič trestné oznámenie košického právnika Vladimír Gürtlera.“

Viac:

http://aktualne.centrum.sk/domov/politika/clanek.phtml?id=1213136

Ja, JUDr. Vladimír Gürtlera – košický právnik Vám teda pán poslanec verejne odkazujem:

  1. tak ako tvrdíte Vy, aj ja som za vodou. Nemám síce 300 mega ako Vy, ale keďže som skromný a jem iba menučko, tak niečo cez jedno mega môjho majetku v éčkach mi na život bohato stačí.
  2. čo sa týka mojich klientov, o nich prosím pán poslanec NRSR nemajte BOJ. Moji klienti ma berú takého aký som, lebo vedia, že som:

a)    Absolutely Crazy

b)    ak im už nikto nevie pomôcť, tak vypustia KRAKENA – tzn. VG s naštudovanou kauzou, plným zásobníkom paragrafov a iného do BOJA s protistranou so všetkými rizikami, ktoré toto vypustenie prináša

OČIM zatiaľ furt iba tára a už ma to ani nebaví opakovať, bo ja musím aj robiť a ne len písať blogy.

Viac:

http://vladimirgurtler.blog.pravda.sk/2010/07/29/matovic-rozprava-a-konat-musia-ini/

Ak by so mnou po tomto bloku BOHáč č. 2 z Trnavy náhodou skončil, čo snáď nie, úfám, že sa nedostanem do ABSOLÚTNE ZÚFALého stavu: No job, no money, hypotéka na krku, leasing za luxus, lebo ja verím, že obyčajní ľudia mi pomôžu.

Na obyčajných ľuďoch totiž stoji svet, nie na boháčoch a my OĽ si musíme pomáhať nielen pri hľadaní pravdy.

Takže klídek a pohoda IM. Uvidíme, kto a ako hrá DIVADLO.

Ak náhodou teda požiada vyšetrovateľ o súhlas na trestné stíhanie Vašej osoby, teším sa aké divadielko zahráte.

A na úplný záver pán Matovič otázočka:

Je len výsada Vás; politikov hrať DIVADLO alebo aj my obyčajní ľudia máme toto právo?

Ďalej už končím, bo fakt nestíham.

Tí čo obedujú až teraz tak brum CHUŤ.

VG


19. august 2010, vladimirgurtler,

Z prednejhory ma po vypuknutí aféry Drajfus Slovakia vyhodili v piaty deň mojej liečby. Prechádzame teda do čiastočnej ilegality, tzn. meníme lokál.

Náš diamant v zložení: Pišta, Ištván, JUDr. Vladimír Gürtler a Joseph z Medzeva sedí počas obedňajšej prestávky v tmavej kutici košického pajzla vedľa Lunika IX s výnimkou neprítomného Tóna, ktorý ako štátny zamestnanec obeduje na pracovisku jedlo z donášky, aby plne využíval úradnícky pracovný čas v prospech občanov a nestrácal ani minútu daromne.

Veríme, že zmenou lokálu a vlády sme aspoň čiastočne zmiatli našich nepriateľ a členov sis.

Nezbavili sme sa však pravdy a našej premiérky v TV, lebo „Iveta Radičová sa nahnevala na médiá. Obvinila ich, že nepochopili ohlasované daňové a odvodové opatrenia ministrov Mikloša a Mihála a vo svojich prepočtoch klamali. Nebudú zaťažovať bežných občanov. Prepočty, výpočty na jedného občana, prepáčte za výraz, je lož,” bránila chystané úpravy. Podľa nej opatrenia, o ktorých ešte bude hovoriť Koaličná rada, len odstraňujú výnimky, “ktoré sa nijak nedotýkajú bežných občanov”. „

Pani premiérova je fajn ženská. Vie, akú moc majú média a preto je vo svojich vyjadreniach veľmo opaterná.

Zároveň vie, akú moc majú občania, KDH, SDKU, MostSas, SMER, Dzurinda, SIS, bežní ľudia, obyčajní ľudia etc..

Proste každý má nejakú moc a p. Radičová to vie. Niekto väčšiu a niekto menšiu.

Ak sa Vám hovorí Pišta napr. pokazí hajzel, lebo sa upchá WC misa a hovenká Vám vyliezajú zo záchodovej misy, moc má sas opravár záchodov.

A preto treba byť zadobre s každým, lebo nikdy neviete čo a ako.

Našej silnej päťke sa vyčíta, že sme konfrontační.

Nuž nemusí to byť nepravda ale je lepšie byť zadobre s každým?

Asi áno, lebo Farizeji majú v politike prednosť.

  1. najprv povedia, že vedia riadiť krajinu a potom, že sa potrebujú ešte učiť ako, čo a prečo
  2. 0
  3. potom povedia, že marihuana a zvrátený SEX je fasa, ale keď ide o MOC, poprú, že drogujú, kurvia sa, hrešia a nadávajú, len aby vyhoveli koaličnému partnerovi, ktorý tiež poprie svoje JA, lebo aj on sa pre dobro Slovenska spojí hoc aj ancikristom
  4. 0
  5. nakoniec vzájomne pozabúdajú na tunely, domy, čierne duše a čierne peniaze lebo im ide oto.
  6. 0

Áno OTO, ide im o To.

O čo? Nuž o „bežných občanov“.

Máme Vás radi pani premiérová, lebo bežný občan je každý.

Aj ja boháč, aj Pišta alkáč, aj Joseph invalid, aj Cigáň, aj Maďar, aj vrah, aj zlodej, aj farár, aj gay…………všetci sú to predsa bežní občania.

Či niekto z nich nie je bežný občan? Hádam nie ste raSiStka?

VY hovoríte, že hájite záujmy všetkých bežných občanov.

To je úplne super, máme Vás radi a blízo LUNIKA IX analyzujeme, že pre MOC treba klamať, meniť kabáty a názory, poprieť vlastnú dušu a svedomie, lebo čo všetko človek neurobí pre bežných občanov a svoju MOC.

Keď je tam novinár a TV, tak si v rámci PR obuje aj GUMÁKY.

Gum, gum, gum, gum, prepíname Tatry na carton network a začínajú gum, gum, Gumkááááči. Hopsala, lalala.

Nice day z Kasse.

hlavna stranka