Aktuality CBR-Stop genocide!

Diskusné fórum » Aktuality CBR-Stop genocide!

CBR Nám poslal(a) správu dňa 10.7.2010 o 18:00 | info@pravonazivot.sk | http://pravonazivot.sk

http://szcpv.org/10/cbr.php

Ondrej Štefko Nám poslal(a) správu dňa 11.7.2010 o 21:14 | open@centrum.sk

Gratulujem, trafili ste klinec presne po hlavičke. Rozhodnutie KDH zrejme radikálne ovplyvní budúci volebný výsledok tejto pseudo-kresťanskej strany

Jozef Lomský Nám poslal(a) správu dňa 11.7.2010 o 17:15

Najväčším úspechom antikrista je keď ma svojho služobníka v rúchu vysokého cirkevného hodnostára alebo obleku kresťanského politika!

Vladimír Pavlík Nám poslal(a) správu dňa 12.7.2010 o 18:16 | vpavlik@centrum.sk | http://necenzurovane.cwahi.net

Slovensko malo po novembri 1989 životnú šancu byť skutočnou kresťanskou a sociálnou krajinou, čo ale nehralo do kariet sionistom, slobodomurárom a vyznávačom okultných ideológií. Preto za týmto účelom bola založená Antikristova organizácia KDH, skutočný hrobár kresťanstva v službách zla.

Vladimír Pavlík

Mgr. Henryk Lahola Nám poslal(a) správu dňa 12.7.2010 o 08:18

Nové voľby žiadame my katolíci! (JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola, 24. 06. 2010 12:22)
Keď v roku 2006 KDH rozbilo Dzurindovu vládu, odovodnilo to neochotou ostatných partnerov Dzurindovej vlády prijať medzištátnu zmluvu zo Svätou stolicou (Vatikánom).
Teraz Smer Ponúkol KDH prijatie tejto medzištátnej zmluvy zo Svätou stolicou (s Vatikánom) spoločnými silami, avšak KDH túto ponuku kategoricky odmietlo. Tým KDH iba ukázalo, že deklarovaná zámienka pre rozbitie Dzurindovej vlády v roku 2006 bola skutočne iba falošnou zámienkou, pretože ako teraz KDH ukázalo - keď odmietlo ponuku Smeru schváliť túto zmluvu - na zmluve so Svätou stolicou (s Vatikánom) politikom z KDH v skutočnosti absolutne nezáleží.
Taktiež až donedávna som skutočne veril ešte aj tomu, že KDH úprimne chce zakázať vraždenie nenarodených detí potratmi. Keď politikom KDH strana Smer navrhla zakázanie potratov, KDH to odmietlo.
Možno že som bol veľmi naivný, ale ja vo svojej naivite som skutočne veril KDH, že má záujem zakázať vraždenie nenarodených detí potratmi plus uzavrieť medzištátnu zmluvu zo Svätou stolicou (s Vatikánom).
Moje prebudenie je veľmi trpké. KDH mňa sproste, prasproste oklamalo!
Ak budú nové voľby ihneď - s nadšením ich uvítam! Veď prečo by som mal čakať čtyri roky? Klamári si nezaslúžia aby následujúce štyri roky ťažili zo svojho klamstva a smiali sa mi do tváre!!
Teraz už viem, že KDH nechce zakázať vraždenie nenarodených detí potratmi, to iba balamúti nás veriacich ľudí. Práve tak politikom z KDH nezáleží ani na medzištátnej zmluve zo Svätou stolicou (s Vatikánom).
Presnejšie povedané - politici KDH verbálne sú proti potratom a za zmluvu s Vatikánom iba dovtedy keď vedia, že to nemá šancu na presadenie sa. Keď sa však ale stane zázrak a pomocnú ruku ponúkne Smer - pokrytecké KDH sa ihneď vzdorovito stavia na zadné!
A priznám sa popravde, že Smer som nikdy nemal príliš v láske, podozievajúc ho z bezbožnosti, avšak teraz s vďačnosťou hovorím: Vďaka, srdečná vďaka Smer, že si strhol falošnú masku pokrytcom z KDH. Lebo nebyť teba, respektive tvojej ponuky politikom z KDH zakázať potraty a schváliť zmluvu s Vatikánom, doposiaľ by som naivne veril tým pokrytcom z KDH, že im na potratoch a zmluve s Vatikánom nejako záleží. A teda iba vďaka tebe Smer som mohol odhaliť pokrytectvo politikov z KDH.
Nepochybujem ani najmenej o tom, že nové voľby s radosťou uvítajú najmä všetci úprimne veriaci katolíci, ktorí v dobrej viere, a z rýdzo náboženských, mravných a etických důvodov volili KDH, a teraz keď k ich veľmi nemilému prekvapeniu KDH odmietlo ponuku Smeru zakázať vraždenie nenarodených detí potratmi podľa poľského modelu, a taktiež aj odmietlo KDH ponuku Smeru na prijatie medzištátnej zmluvy Slovenskej republiky zo Svätou stolicou (s Vatikánom), teraz je už každému jasné, že politikom z KDH na týchto mravných a etických veciach absolútne nijako nezáleží. Nech teda idú do pekla aj zo svojimi buzerantskými súložníkmi zo SaS-u a taktiež aj s tou SDKÚ-DS, ktorú vedie tá pokrytecká lesba...
JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola, 23. 06. 2010 15:52

Karol Nagy Nám poslal(a) správu dňa 13.7.2010 o 15:19 | karolnagy77@gmail.com | http://www.volby.estranky.sk

Dovolil som si preniesť komentáre aj na stránku Pre život, kde je teraz k otvorenému listu Janky Tutkovej 28 komentárov.

Stefan Nám poslal(a) správu dňa 15.7.2010 2010 14:25 [91.205.73.209]

Keby som nezažil osem ročné vládnutie pravice, možno by som im skočil na to, že to so službou občanom myslia vážne. KDH malo predsa osem rokov na to aby presadilo niečo hmatateľné aj v sociálnej oblasti. Neurobili to vtedy keď sa ešte nechyrovalo o kríze a dnes aj keby to chceli urobiť tak už je neskoro.
Boh nás ochraňuj pred symbolickými pseudokresťanmi. Bohu sa nemá klaňať v chrámoch a prostredníctvom symbolov, ale v duchu a pravde ako vraví Biblia.

Pridanie nového odkazu

*Meno:
E-mail: [nepovinné]
Web: [nepovinné]
*Kontrolný kód: Opište: aaaa
*Text správy:

Počet zobrazení 8232.

Copyright (c) 2010 SZCPV - RSS Zdroj - Edit